Hedelmät ja vihannekset

Made in Germany

gesamt-deutsch_2014-08_v3.indd

 

Borco-Höhnsin Spewi mallisto on suunniteltu erityisesti hedelmien, marjojen ja vihannesten myyntiin. Borco-Höhnsin hedelmä- ja vihannestuotteiden myyntiautot ja -vaunut ovat tyylikkään näköisiä ja ne ovat rakennettu kestämään päivittäisen käytön ovimmatkin rasitukset. Valikoimamme ulottuu vakiomalleista yksilöllisiin ”toivomusten mukaisiin” erikoismalleihin. Tuotannon huippulaatu, luotettavuus, hyvä arvonsäilyvyys, huippunykyaikainen DIN 10500- mukainen sisustus ja pitkä käyttöikä ovat Borco-Höhnsin kahvi myyntiautojen ja -vaunujen vahvuuksia. Kaikki Borco-Höhnsin myyntiautot ja vaunut ovat valmiiksi hyväksyttyjä liikkuviksi elintarvikehuoneistoksi. Niiden käyttöönottoon Suomessa riittää pelkkä ilmoitus paikalliseen terveysvalvontaan.
Myyntiautoja on saatavissa niin paketti- kuin kuorma-autoiksi rekisteröitynä.
Nordea Rahoituksesta löydätte sopivat rahoitusratkaisut. Rahoituksen saat nopeasti ja vaivattomasti joko kaupanteon yhteydessä suoraan meiltä tai Nordea Pankin konttorista.

Tästä linkistä pääsette tutustumaan uusien hedelmien ja vihannesten myyntiautojen ja -vaunujen mallivalikoimaan sekä teknisiin tietoihin.

Mallit ja tiedot muuttuvat ja kehittyvät koko ajan joten linkki menee suoraan Borco-Höhnsin omille saksan/englannin kielisille kotisivuille.

Pdf Suomi-englanti-saksa myyntikalustosanasto

Pdf Suomenkielinen esite

Pdf Saksankielinen esite

gesamt-deutsch_2014-08_v3.indd