Jäätelö

Made in Germany

Jäätelövaunu

Borco-Höhnsin jäätelö myyntiautot ja -vaunut ovat tyylikkään näköisiä ja ne ovat rakennettu kestämään päivittäisen käytön kovimmatkin rasitukset. Valikoimamme ulottuu vakiomalleista yksilöllisiin ”toivomusten mukaisiin” erikoismalleihin. Tuotannon huippulaatu, luotettavuus, hyvä arvonsäilyvyys, huippunykyaikainen DIN 10500- mukainen sisustus ja pitkä käyttöikä ovat Borco-Höhnsin myyntiautojen ja -vaunujen vahvuuksia. Kaikki Borco-Höhnsin myyntiautot ja vaunut ovat valmiiksi hyväksyttyjä liikkuviksi elintarvikehuoneistoksi. Niiden käyttöönottoon Suomessa riittää pelkkä ilmoitus paikalliseen terveysvalvontaan.

Myyntiautoja on saatavissa niin paketti- kuin kuorma-autoiksi rekisteröitynä.
Nordea Rahoituksesta löydätte sopivat rahoitusratkaisut. Rahoituksen saat nopeasti ja vaivattomasti joko kaupanteon yhteydessä suoraan meiltä tai Nordea Pankin konttorista.

Tästä linkistä pääsette tutustumaan uusien jäätelön myyntiautojen ja -vaunujen mallivalikoimaan sekä teknisiin tietoihin.

Mallit ja tiedot muuttuvat ja kehittyvät koko ajan joten linkki menee suoraan Borco-Höhnsin omille saksan/englannin kielisille kotisivuille.

Pdf Suomi-englanti-saksa myyntikalustosanasto

Pdf Suomenkielinen yleisesite

Pdf Saksankielinen yleisesite

Jaatelo2