Kalatuotteet

Made in Germany

gesamt-deutsch_2014-08_v3.indd

 

 

 

 

 

 

Borco-Höhnsin kalatuotteiden myyntiautot ja -vaunut ovat tyylikkään näköisiä ja ne ovat rakennettu kestämään päivittäisen käytön kovimmatkin rasitukset. Valikoimamme ulottuu vakiomalleista yksilöllisiin ”toivomusten mukaisiin” erikoismalleihin. Tuotannon huippulaatu, luotettavuus, hyvä arvonsäilyvyys, huippunykyaikainen DIN 10500- mukainen sisustus ja pitkä käyttöikä ovat Borco-Höhnsin myyntiautojen ja -vaunujen vahvuuksia. Kaikki Borco-Höhnsin myyntiautot ja vaunut ovat valmiiksi hyväksyttyjä liikkuviksi elintarvikehuoneistoksi. Niiden käyttöönottoon Suomessa riittää pelkkä ilmoitus paikalliseen terveysvalvontaan.
Myyntiautoja on saatavissa niin paketti- kuin kuorma-autoiksi rekisteröitynä.
Nordea Rahoituksesta löydätte sopivat rahoitusratkaisut. Rahoituksen saat nopeasti ja vaivattomasti joko kaupanteon yhteydessä suoraan meiltä tai Nordea Pankin konttorista.

Tästä linkistä pääsette tutustumaan uusien kalatuotteiden myyntiautojen ja -vaunujen mallivalikoimaan sekä teknisiin tietoihin.

Mallit ja tiedot muuttuvat ja kehittyvät koko ajan joten linkki menee suoraan Borco-Höhnsin omille saksan/englannin kielisille kotisivuille.

Pdf Suomi-englanti-saksa myyntikalustosanasto

Pdf Suomenkielinen esite

Pdf Saksankielinen esite

gesamt-deutsch_2014-08_v3.indd